LEGE nr. 20 din 6 aprilie 1993
pentru ratificarea Acordului european instituind o asociere între România, pe de o parte, şi Comunitatile Europene şi statele membre ale acestora, pe de altă parte, semnat la Bruxelles la 1 februarie 1993
EMITENT
 • PARLAMENTUL
 • Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 73 din 12 aprilie 1993  Parlamentul României adopta prezenta lege.

  Articolul UNIC

  Se ratifica Acordul european instituind o asociere între România, pe de o parte, şi Comunitatea Economică Europeană, Comunitatea Europeană a Energiei Atomice, Comunitatea Europeană a Carbunelui şi Otelului, precum şi statele membre ale acestora - Regatul Belgiei, Regatul Danemarcei, Republica Federala Germania, Republica Elena, Regatul Spaniei, Republica Franceza, Irlanda, Republica Italiana, Marele Ducat al Luxemburgului, Regatul Olandei, Republica Portugheză, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord - pe de altă parte, semnat la Bruxelles la 1 februarie 1993.
  Această lege a fost adoptată de Senat în şedinţa din 16 martie 1993, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituţia României.
  PREŞEDINTELE SENATULUI
  prof. univ. OLIVIU GHERMAN
  Această lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor în şedinţa din 25 martie 1993, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituţia României.
  PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
  ADRIAN NASTASE

  ACORD 01/02/1993